HTML

Programozgatni, csak úgy... :)

Saját készítésű szoftverek, kiegészítések, játékok

Friss topikok

  • cockad: Köszi. Kipróbáltam. Bár hogy milyen skulltag specifikus dolog van benne azt nem tudom, mert zdoomm... (2011.07.07. 13:59) Skulltag : Flat war

Linkblog

Skulltag : Flat war

2010.08.31. 16:51 Atka33

Bevezetés:

Bizonyára mindannyian ismeritek az 1993-ban kiadott világsikerű FPS játékot, a DOOM-ot, ami az ilyen típusú játékok egyik ősének számít a Wolfenstein 3D után. Ennek a játéknak további folytatásai készültek (Ultimate DOOM, DOOM2, DOOM3(újabb motor), stb.). Ez motiválta a DoomWorld internetes hírportál létrejöttét, amit a rajongók egy csoportja üzemeltet. Célja a játék által inspirált portok és az arra tervezett játékmodok megosztása, amit a játékosok terveztek.A portok közé tartozik a ZDOOM, DOOM LEGACY, stb. A ZDOOM-ból származik pl. A GZDOOM és a SKULLTAG. Ez utóbbira készül egy kiegészítőm a DOOM BUILDER 2 nevű pályatervező program segítségével.

A Pálya:

Egy lakótelepi övezetben játszódik, ami tele van lépcsőházakkal. Kiindulópontja az egyik bérház 3. emeletének egyik hálószobája. A pálya egy Multiplayer Invázió típusú játék, amely a Skulltag sajátossága. Lényege, hogy minden emberi játékos szövetségben áll egymással, miközben a hullámokban érkező szörnyekkel küzdenek. A játék még elég kezdetleges állapotban van (nincsenek szörnyek), ezért még nem játszható, de már ki lehet próbálni.

Letöltés:

www.sarkcsillag.new.fw.hu/flatwarbeta/flatwar.bat

www.sarkcsillag.new.fw.hu/flatwarbeta/flatwar.pk3

Indítás:

Elég bemásolni a Skulltag főmappájába, és a flatwar.bat elindításával működtethető.

Képek:  

Ötlet, javaslat, ott a nevem, ÍRJ! :)

Atka33

2 komment

Címkék: doom builder pályaszerkesztés skulltag zdoom gzdoom

A bejegyzés trackback címe:

https://programozgatni.blog.hu/api/trackback/id/tr412262089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cockad 2011.07.01. 11:11:07

A linkek hibásak, javítsd.

cockad 2011.07.07. 13:59:41

Köszi. Kipróbáltam. Bár hogy milyen skulltag specifikus dolog van benne azt nem tudom, mert zdoommal is ugyanúgy megy.
Folytatni fogod valamikor?
süti beállítások módosítása